Szeretettel köszöntjük a Szépséges Várandósság Webkonferencia oldalon!

A Szépséges Várandósság Konferenciák a kismamák és fiatal családok segítésére szervezett ingyenes egynapos rendezvények. Az előadás programok olyan témákat tárgyalnak, amelyek a babavárás-, később pedig a csecsemőgondozás során felmerülő problémákat, kérdéseket oldják-, válaszolják meg. Előadóink gyakorlott és elismert szakemberek. Az első Szépséges Várandósság Konferenciát 2020. április 5-én a Duna Palota gyönyörű Színháztermében tekinthették volna meg térítésmentesen az érdeklődők. A pandémia közbejövetele azonban megváltoztatta a megvalósítást. Mivel a személyes részvétellel történő rendezvények kivitelezése az elmúlt két évben nehézségekbe ütközött, webkonferenciák szervezése révén kerülhettek az információk a fiatal családokhoz. Az elmúlt időszakban évente egy előadásblokkot készítettünk, így már több értékes téma tekinthető meg oldalunkon több ezer kismama számára. A 2022. május 20-ai konferencián az érdeklődő kismamák már személyesen is részt vehettek.

A konferenciák és az oldal a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatása nélkül nem jöhettek volna létre.

KONFERENCIÁINK:

Szépséges Várandósság 2020.; Duna Palota, Színházterem; Időpont: 2020. szeptember 12. (A konferencia csak az előadók részvételével zajlott le.) Előadásaink megtekinthetőek itt.

Szépséges Várandósság 2021.; Duna Palota, Elvira Szalon; Időpont: 2021. május 7. (A konferencia csak az előadók részvételével zajlott le.) Előadásaink megtekinthetőek itt.

Szépséges Várandósság 2022.; Lurdy Konferencia- és Rendezvény Központ; Időpont: 2022. május 20. (Az első konferencia, amely kismamák részvételével is zajlott.) Előadásaink megtekinthetőek itt.

Előadásaink megtekintéséhez klikkeljen a konferencia címére! Az előadásokon vetített diák megtekinthetőek az Előadás diák menüpont alatt. Ha kérdésük lenne az előadás témákkal kapcsolatban, írják meg az info@azeletminosegert.hu e-mail címünkre.

Köszönjük, hogy megtekinti szakmai programjainkat. Reméljük, segítünk velük.

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük