Kedves Kismama, Babát Váró Család!

A Szépséges Várandósság 2020. Konferencia életre hívója Az Életminőségért Alapítvány, mely azzal a céllal alapult, hogy oktató, tanácsadó programjaival segítse a családokat egészségügyi problémáik-, gazdasági nehézségeik esetén, családtervezési folyamataik minden lépésénél. A szakmai rendezvényt a Miniszterelnökség is hasznosnak, értékesnek találta, és támogatást nyújtott a program kivitelezéséhez.

A Szépséges Várandósság 2020. Konferenciát a Covid-19 járvány miatt a harmadik időpontjában sem sikerült a résztvevőkkel együtt biztonságosan megtartanunk, ezért most már nem halasztottuk el, hanem előadóink segítségével az előadásokról filmfelvételeket készítettünk a rendezvény eredetileg tervezett helyszínén, a Duna Palota Színháztermében. A felvételek teljes terjedelmükben oldalunkon megtekinthetőek. Kiállító partnereink bemutatkozó, tájékoztató anyagai is szerepelnek webkonferenciánkon. Reméljük, szakmai programunkkal minden a webkonferencia oldalra látogató kismamának segítséget tudunk nyújtani várandósságuk során felmerülő kérdéseikben.

A Szépséges Várandósság Konferenciák egy újfajta kapcsolat kialakítás a babaváró családok felé. A szakmai előadók/előadások a várandósság, a szülés és a csecsemőgondozás során gyakran felmerülő kérdésekre adnak választ, a támogatói partnerekkel történő kontaktus pedig a családtervezéshez szükséges eszközökhöz, szolgáltatásokhoz hozza közelebb őket.

Webkonferencia felületünket folyamatosan frissítjük, így az oldalra látogató nem csak egyszer megtekintve találhat rajta érdekes információkat, de vissza-vissza térve újabb és újabb aktualitásokkal is találkozhat. Játékkal is kedveskedünk, havonta újítjuk Keresztrejtvényeink-et, amelyek megfejtésével hasznos nyereményekhez is hozzájuthatnak a megfejtést beküldők. Folyamatosan fejlődik majd a Szépséges Várandósság Pláza menü pontunk is, a látogatók újabb és újabb üzletet, vásárlási lehetőséget találnak rajta, valamint Partnereink Akcióit is rendszeresen megújítva helyezzük majd fel.

A Szépséges Várandósság 2020. Webkonferencia oldal 2021. május 15-ig lesz látható. Reméljük, akkora már a régi megszokott életünket éljük, és kismamák részvétele mellett megrendezhetjük a Szépséges Várandósság 2021. Konferenciát.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk oldalaink látogatásával!