Kedves Kismama, Babát Váró Család!

A Szépséges Várandósság Konferenciák életre hívója Az Életminőségért Alapítvány, mely azzal a céllal alapult, hogy oktató, tanácsadó programjaival segítse a családokat egészségügyi problémáik-, gazdasági nehézségeik esetén, családtervezési folyamataik minden lépésénél. A szakmai rendezvényt a Miniszterelnökség is hasznosnak, értékesnek találta, és támogatást nyújtott a program kivitelezéséhez.

Az első Szépséges Várandósság 2020. Konferenciát a Covid-19 járvány miatt a harmadik időpontjában sem sikerült a résztvevőkkel együtt biztonságosan megtartanunk, ezért most már nem halasztottuk el, hanem előadóink segítségével az előadásokról filmfelvételeket készítettünk a rendezvény eredetileg tervezett helyszínén, a Duna Palota Színháztermében. A felvételek teljes terjedelmükben oldalunkon megtekinthetőek (Szépséges Várandósság 2020). A második Szépséges Várandósság 2021. Konferenciát már a járvány harmadik hullámának közegében szerveztük meg. Már eleve webkonferenciában gondolkodtunk, így csak az újabb előadásblokk szakmai előadóit hívtuk meg a tervezett napra. A filmfelvételeket a Duna Palota Elvira Szalonjában készítettük el. A harmadik Szépséges Várandósság 2022. Konferenciát a járvány ötödik hullámának lezajlását követően kismamák részvételével tartottuk meg a Lurdy Rendezvény- és Konferencia központban. Az előadásprogramot szintén filmre vettük, és a Szépséges Várandósság 2022. Konferencia menüpont alatt megtekinthetővé tettük azok számára is, akik nem vettek részt a programon.

A Szépséges Várandósság Konferenciák egy újfajta kapcsolat kialakítás a babaváró családok felé. A szakmai előadók/előadások a várandósság, a szülés és a csecsemőgondozás során gyakran felmerülő kérdésekre adnak választ, a támogatói partnerekkel történő kontaktus pedig a családtervezéshez szükséges eszközökhöz, szolgáltatásokhoz hozza közelebb őket.

Webkonferencia felületünket folyamatosan frissítjük, így az oldalra látogató nem csak egyszer megtekintve találhat rajta érdekes információkat, de vissza-vissza térve újabb és újabb aktualitásokkal is találkozhat. Szakmai előadóinktól bárki kérdezhet a kérdések/válaszok menüpont segítségével.

Reméljük, szakmai programjainkkal minden a webkonferencia oldalra látogató kismamának segítséget tudunk nyújtani várandósságuk során felmerülő kérdéseikben.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk oldalaink látogatásával!